نمایشگاه CES ۲۰۲۲
آزمایشگاهی که روی بازو می چسبد!
به گزارش گروه هوش مصنوعی از یک سنسور جدید در نمایشگاه CES سال جاری رونمایی شده است که مانند یک آزمایشگاه عمل می کند و عوامل زیستی مختلفی را در بدن کاربر اندازه گیری می نماید.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، بیوتکنولوژی یا همان زیست فناوری های پوشیدنی در نمایشگاه CES ۲۰۲۲ نقش بزرگی ایفا می کنند.
"رابرت فورد" رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت "ابوت لبز"(Abbott Labs) یک سنسور پوشیدنی جدید را در نمایشگاه CES سال جاری معرفی نمود و اظهار داشت که این سنسور یک پیشنهاد عالی جهت کمک به مردم برای پیگیری آنچه در بدنشان می گذرد، است.
محصولات خط تولید جدید این شرکت به نام "لینگو"(Lingo)، سنسورهای پوشیدنی جدیدی هستند که سطح گلوکز، کتون، لاکتات و الکل را در بدن کنترل می کنند.
"فورد" می گوید "لینگو" می تواند به "درکی بی سابقه از متابولیسم انسان" برسد که باعث پیشرفت در سلامت و عملکرد ورزشی فرد می شود.
دستگاه دیگری که "فورد" روی آن تمرکز دارد، یک سنسور نظارت بر دیابت معروف به "فری استایل لیبر"(FreeStyle Libre) است. این دستگاه هر دقیقه گلوکز را چه در روز و چه در شب با استفاده از یک سنسور کوچک در پشت بازو و یک اپلیکیشن موبایلی اندازه گیری می کند.
"فورد" توضیح داد: استفاده از این سنسور مثل پوشیدن یک آزمایشگاه است، در حالیکه به آن عادت می کنید و فراموش می کنید که روی بازویتان چسبیده است.
وی ادعا کرد که این سنسور، مقرون به صرفه ترین و پرکابردترین سنسور نظارت بر قند خون در جهان است.
"فورد" ضمن به اشتراک گذاشتن داستان افرادی که از دستگاههای "ابوت لبز" سود می برند، اظهار داشت که شرکت او حسگرها و فناوری های آزمایشگاهی بیشتری را توسعه خواهد داد، چونکه دستگاههای پزشکی دقیق و شخصی شده می توانند حدس و گمان را از مراقبت های پیشگیرانه و مدیریت بیماری دور کنند.
هدف این دستگاه ها کمک به افرادی است که مبتلا به بیماری قلبی هستند تا زندگی بهتر و طولانی تری داشته باشند. بعنوان مثال، یک پلت فرم نظارت از راه دور به نام "کاردیوممز"(CardioMEMS) به بیماران در معرض خطر نارسایی قلبی کمک می نماید از وضعیت خود آگاه باشند. هر شب، بالشی که بیمار این دستگاه را درون آن قرار داده، داده های دریافتی از دستگاه را برای پزشکان ارسال می کند و در صورت وجود هرگونه مشکل به آنها اخطار می دهد.
"فورد" همینطور در این نمایشگاه از یک کلینیک مجازی به نام "کلینیک مجازی نوروسفر" رونمایی نمود که یک فناوری برای بیماران پارکینسونی است که شامل تعدیل و تنظیم عصبی است و تکانه های با شدت کم را به ساختار عصبی می فرستد تا رعشه های شدید این بیماران را سرکوب کند.
دکتر "فیونا گوپتا" از "موسسه سیستم های سلامت مانت ساینای" در اینباره توضیح داد که تعدیل عصبی از پالس های ضعیف الکتریسیته برای تعدیل عملکرد مغز جهت کمک به تنظیم حرکت در بدن استفاده می نماید. "کلینیک مجازی نوروسفر" نخستین فناوری در نوع خود است که امکان مراقبت از راه دور را هم فراهم می آورد و پزشکان نه تنها می توانند بیماران خویش را از راه دور ببینند، بلکه می توانند واقعاً مراقبت از آنها را بهینه کنند و بیماران، دیگر مجبور به انتظار در صف مطب دکتر نیستند.
"گوپتا" اظهار داشت که این فناوری برای بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی، متحول کننده خواهد بود. او ویدئویی را نشان داد که نشان می داد فناوری "نوروسفر" چگونه کار می کند و پزشک، از راه دور می تواند علایم لرزش بیمار را در لحظه از راه یک رابط آنلاین کنترل کند. این بدان معناست که بیماران می توانند زندگی راحت تری داشته باشند و پزشکان هم می توانند در مورد عوامل محیطی در خانه بیمار که امکان دارد بر بهبودی بیماران تاثیر بگذارد، آگاهی پیدا کنند.
"فورد" در خلال سخنرانی خود همینطور از تلاش کارکنان این شرکت برای بهینه سازی آزمایش ها بعنوان وسیله ای برای دستیابی به نتایج بسیار بهتر برای افراد مبتلا به بیماری های مختلف همچون کووید-۱۹ تمجید کرد، چون که این شرکت یکی از بهترین و محبوب ترین کیت های تست خانگی کووید-۱۹ را توسعه داده است.
منبع: iagrp.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب