یافته های محققان نشان داد؛
شناسایی پروتئین عامل كاهش استرس و افسردگی در مغز
گروه هوش مصنوعی: پژوهشگران هلندی و سوئدی با همكاری یكدیگر موفق به شناسایی پروتئینی در مغز شده اند كه همچون عوامل كاهش استرس و افسردگی است. شناسایی این پروتئین تولید داروهای جدید ضدافسردگی را ممكن می كند.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از اسلش گیر، پروتئین مورد اشاره بر روی کارکرد و عملکرد سروتونین و تنظیم خلق و خوی تأثیر می گذارد.
سروتونین نوعی از انتقال دهنده های عصبی از نوع مونوآمینه اسید بیوژنیک است و به لحاظ بیوشیمی از مشتقات تریپتوفان است. سروتونین به شکل گسترده در دستگاه گوارش، پلاکتها و سیستم عصبی مرکزی حیوانات و همین طور انسان یافت می شود. این ماده نزد افکار عمومی بعنوان جاری کننده «احساس خوب» در انسان شناخته شده است.
پروتئین مورد اشاره بر روی واکنش بدن در قبال استرس تأثیر می گذارد و بر روی ترشحات نورآدرنالین و آدرنالین هم تأثیرگذار است. باتوجه به مقاومت بدن خیلی از افراد در مقابل داروهای ضدافسردگی فعلی، انتظار می رود شناسایی پروتئین جدید تولید داروهای تازه ای را برای حل این مشکل ممکن کند.
کمبود این پروتئین که پی ۱۱ نام دارد، سبب واکنش منفی شبکه عصبی مغز و انتشار یک هورمون در رابطه با استرس به نام کریستول می شود که آن هم بر روی ترشحات نورآدرنالین و آدرنالین تأثیرگذار است. بدین سبب پژوهشگران به دنبال تولید داروهایی هستند که مقدار این پروتئین را در بدن افراد دارای استرس و افسردگی بیشتر کند و در همین ارتباط آزمایش هایی بر روی موش ها در حال انجام می باشد.
منبع: iagrp.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب