با هدف گرفتن آنزیمهای بیش فعال؛

ابداع یك روش موثر برای درمان سرطان خون

ابداع یك روش موثر برای درمان سرطان خون

به گزارش گروه هوش مصنوعی پژوهشگران دانشگاه کمبریج متد جدیدی را برای مقابله با سرطان خون ابداع نموده اند که در آن، آنزیم های بیش فعال عامل این بیماری هدف قرار می گیرند.



به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از نیواطلس، این روش درمانی بر روی موش ها آزمایش شده و نتایج امیدوارکننده ای داشته که امکان دارد در آینده منجر به تولید داروهای ضدسرطان خون جدید برای درمان انسان ها شود.
نوعی از سرطان خون که امید می رود بدین شیوه درمان گردد، لوسمی حاد مغز استخوان یا ای ام ال نام دارد. در جریان این سرطان بدخیم مغز استخوان، میلو بلاست ها (نوعی گلبول سفید)، گلبول های قرمز یا پلاکت های غیرطبیعی می سازد.
پژوهشگران با بررسی سیر ابتلاء به این سرطان، موفق به شناسایی پروتئینی مخرب شده اند که در دی ان ای سلول ها جا خوش می کند و سپس آنزیم هایی این پروتئین را به آر ان ای منتقل کرده و آنها را تکثیر می کنند. در این روند یک آنزیم خاص به نام METTL۳ نقش مؤثری دارد که مقابله با آن به مداوای سرطان خون کمک می نماید.
محققان دانشگاه کمبریج مولکولی به نام STM۲۴۵۷ را شناسایی کرده اند که می تواند METTL۳ را مهار کند. در صورت اثبات کارایی این روش امکان مداوای انواع دیگر سرطان که این آنزیم عامل ایجاد آنهاست هم وجود دارد.
انتظار می رود بررسی های در ارتباط با میزان اثرگذاری این روش برای درمان سرطان خون در موش ها تا یک سال آینده طول بکشد.


منبع:

1400/02/10
13:06:59
5.0 / 5
1287
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد