گسترش دامنه و عمق اثرگذاری محققان در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
به گزارش گروه هوش مصنوعی، قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با تکیه بر لزوم ارتقای اثرگذاری پژوهشها در کشور، اظهار داشت: حرفه تخصصی میدانی برای رشد استعدادهاست تا به نخبگان اثرگذار در اجتماع تبدیل شوند.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از بنیاد ملی نخبگان، نشست هم اندیشی، اثرگذاری محققان جوان در جامعه و صنعت با حضور سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان، سعید سهراب پور مشاور رئیس بنیاد ملی نخبگان، نرگس حسین مردی معاون نخبگان و سرآمدان بنیاد ملی نخبگان و جمعی دیگر از مسئولان، محققان و صنعت گران در تالار ایرج افشار دانشگاه تهران اجرا شد.
سعید خدایگان قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در آغاز مراسم ضمن خیر مقدم به حضار اظهار داشت: خوشحالم که در این جمع میزبان شما عزیزان هستیم.
وی با اعلان اینکه کارهای ما در بنیاد ملی نخبگان ذیل سند استراتژیک امور نخبگان به انجام می رسد، اضافه کرد: در این سند دو تعریف کلیدی داریم، «استعداد برتر» که فردی دارای استعداد ذاتی و اکتسابی در حوزه مشخص علمی است و «نخبه»، کسی است که اثرگذاری بارزی در اجتماع دارد.
خدایگان افزود: بین این دو مفهوم، مسیری وجود دارد که آنرا مسیر نخبگی می نامیم و تمام تلاش و برنامه های بنیاد ملی نخبگان اینست که استعدادها را شناسایی و با برنامه های مختلف، زمینه شکوفایی و بالفعل شدن آنها را فراهم آورد تا در نهایت، نخبه ای موثر در جامعه داشته باشیم.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با اعلان اینکه در راه نخبگی حرفه تخصصی کلیدی ترین حلقه است، اشاره کرد: حرفه تخصصی، میدانی برای رشد استعدادهاست تا به نخبگان اثرگذار در اجتماع تبدیل شوند. بعنوان مثال، عضو هیأت علمی یا پژوهشگر بودن در دانشگاه ها و مؤسسات علمی همچون این میدان هاست که خیلی از عزیزان حاضر در این جمع، در چنین حرفه ای فعالیت می نمایند.
خدایگان با اشاره به چرایی برگزاری این مراسم اظهار داشت: نشست امروز با هدف بررسی و عرضه راهکار برای افزایش اثرگذاری محققان جوان در جامعه و صنعت برگزار شده است. هدف ما اینست که دامنه و عمق نقش آفرینی محققان را گسترش دهیم.
وی افزود: همینطور استفاده از تجربیات اساتید برجسته در شاخه های تخصصی مختلف در چارچوب سخنرانی های کلیدی و برگزاری نشست ها و کارگروه های تخصصی از دیگر اهداف برگزاری این جلسه است.
خدایگان اظهار داشت: امیدوار هستم خروجی این جلسه مفید باشد و گامی در جهت ارتقای اثرگذاری پژوهشها در کشور برداشته شود. همینطور امیدواریم این سلسله برنامه ها ادامه پیدا کند.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در انتها با اشاره به شعار بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در امتداد شعار «دانایی، توانایی و مانایی» که شعار بنیاد ملی نخبگان در دوره ی جدید است، تلاش می نماییم با دانش افزایی و توانمندسازی، نخبگان را در راه نخبگی حفظ نموده و آنها را در چرخه خدمت به کشور یاری نماییم و با همکاری و همراهی شما عزیزان، در این راه گام برداریم.
در این مراسم حسین افشین معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، به ایراد سخنرانی می پردازد و بحث و بررسی در مورد راهکارهای اثرگذاری محققان جوان در جامعه و صنعت در چارچوب کارگروه های تخصصی علوم پزشکی، علوم پایه، فنی و مهندسی و علوم انسانی از دیگر بخش های این برنامه است.
منبع: گروه هوش مصنوعی
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب