با حضور معاون وزیر علوم صورت گرفت
افتتاح و کلنگ زنی ۴ پروژه عمرانی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان
به گزارش گروه هوش مصنوعی، کرمان با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، چهار پروژه عمرانی در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان، امروز ۲۵ فروردین افتتاح و کلنگ زنی شد.
در این مراسم دکتر مهدی پندار، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم بهمراه امام جمعه، فرماندار، شهردار رفسنجان و تعدادی از مسؤلان شهرستان حضور داشتند.
مراسم با ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه و شهید مهدی تحویلیان شروع شد. سپس، نخستین مجتمع مسکونی دانشجویان متأهل حضرت آمنه(سلام الله علیها) با مساحت ۱۸۰۰ مترمربع و ۱۸ واحد ۱۰۰ مترمربعی (۶۰ مترمربع اعیان) که از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه و بودجه سفر ریاست جمهوری شهید آیت الله رئیسی به استان کرمان در سال ۱۴۰۱ شروع شده بود، به بهره برداری رسید.
در ادامه، کلنگ راه اندازی ۱۲۵ واحد خوابگاهی برای دانشجویان متأهل با نام حضرت خدیجه(سلام الله علیها) به زمین زده شد. همچنین، چمن مصنوعی مجتمع خوابگاهی دخترانه پرنیان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
آخرین بخش این مراسم، افتتاح ساختمان آموزشی دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده بود.
به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا، این ساختمان با مساحت ۹۹۰۰ مترمربع، از سال ۱۳۹۴ با بودجه های دولتی آغاز و با بودجه مصوب سفرهای استانی رئیس جمهور شهید، رئیسی به استان کرمان و مساعدت های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تکمیل و به بهره برداری رسید.
دکتر رضا رنجبر کریمی رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان در این مراسم اظهار داشت: امروز کلنگ زنی فاز دوم خوابگاه مطهری را داشتیم که حدود ۱۲۵ واحد جدید با حمایت های وزارت علوم و دستگاههای ذیربط راه اندازی خواهد شد.
رنجبرکریمی افزود: در واقع از سه محل اعتبار این خوابگاه تأمین می شود یک بخش به تسهیلاتی که قانون جوانی جمعیت مشخص کرده، بخش دیگر هم بودجه دولتی و هم بخش سوم هم درآمدهای اختصاصی دانشگاه است.
وی اظهار داشت: در مجموع ما حدود ۱۲۵ واحد حدود ۶۰۰۰ متر فضا با اعتبار پیشبینی شده حدود۱۰۰ میلیارد تومان هزینه کار را شروع خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه ولیعصر(عج) رفسنجان افزود: همینطور یکی از برنامه های دیگری که مورد تأکید قرار گرفت، راه اندازی هفت مگاوات نیروگاه خورشیدی هست که مجوزهای لازم گرفته شده و امیدواریم با حمایت های دولت و توجه ویژه ای که در حوزه انرژی تجدیدپذیر دارند، بتوانیم این نیروگاه را بزودی شروع نماییم و در کوتاهترین زمان ممکن به بهره برداری برسد که هم به رفع ناترازی انرژی کمک کرده، هم یک منبع درآمد پایداری برای دانشگاه باشد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب