بازتاب پرواز فضایی توریستی ریچارد برانسون در رسانه های دنیا

بازتاب پرواز فضایی توریستی ریچارد برانسون در رسانه های دنیا

گروه هوش مصنوعی: پرواز فضایی موفق شب گذشته ˮریچارد برانسونˮ کارآفرین برجسته انگلیسی و بنیان گذار شرکت ˮویرجین گلکتیکˮ، بازتاب گسترده ای در رسانه های بین المللی داشت.


به گزارش گروه هوش مصنوعی به نقل از ایسنا، روز گذشته رویای کودکی "سر ریچارد برانسون" بنیانگذار شرکت ویرجین گلکتیک به واقعیت پیوست و این فرد ۷۰ ساله به همراه پنج نفر دیگر از اعضای شرکت خود به لبه فضا رفت.
برانسون این میلیاردر بریتانیایی ۷۰ ساله یک هفته قبل از تولد ۷۱ سالگی اش به آرزوی کودکی خود رسید. در پی انجام این پرواز فضایی رسانه های خبری سراسر جهان به انتشار این خبر پرداختند.
رویترز با انتشار توییتی درباره این پرواز فضایی نوشت: ریچارد برانسون و پنج خدمه شرکت ویرجین گلکتیک که برانسون آنرا در سال ۲۰۰۴ تاسیس کرد، طی یک پرواز آزمایشی راهی فضا شدند و بعد از مدتی به آسانی روی زمین فرود آمدند. میلیاردر انگلیسی ریچارد برانسون روز یکشنبه بیش از ۵۰ مایل بالاتر از صحرای نیومکزیکو را با کمک موشک شرکت ویرجین گلکتیک خود پرواز کرد و با اطمینان نیز فرود آمد که این یک پیروزی نمادین برای یک سرمایه گذاری که وی ۱۷ سال پیش آنرا شروع کرد، شمرده می شود.
آسوشیتدپرس نیز در این زمینه اظهار داشت: میلیاردر ماجراجو، ریچارد برانسون روز یکشنبه با موشک شرکت خود به فضا رفت و با این کار نه فقط موجب شد که صنعت گردشگری فضایی یک قدم به واقعیت نزدیک شود بلکه رقیب بسیار ثروتمندتر خود جف بزوس را نیز شکست داد.
روزنامه انگلیسی گاردین نیز در این زمینه نوشت: کارآفرین بریتانیایی ریچارد برانسون با موشک شرکت ویرجین گلکتیک خود با موفقیت به لبه فضا رفت و بازگشت و این اتفاق نیز چند روز پیش از آنکه رقیب او جف بزوس بنیانگذار آمازون به فضا رود، انجام شد. البته این پرواز به سبب شرایط آب و هوایی در پایگاه عملیاتی ویرجین گلکتیک در فرودگاه اسپیس پورت در صحرای نیومکزیکو، کمی به تأخیر افتاد.
روزنامه وال استریت ژورنال در این زمینه چنین اظهار داشت: پرواز ریچارد برانسون بنیانگذار ویرجین گلکتیک درهای جدیدی را به روی صنعت گردشگری فضایی باز می کند. سفر فضایی که آقای برانسون و پنج نفر دیگر از خدمه روز یکشنبه با موشک شرکت ویرجین گلکتیک انجام دادند، به توانایی و اعتبار این شرکت در انتقال ایمن مسافران به فضا می افزاید. وال استریت ژورنال همین طور در توییتی نوشت: ایلان ماسک بلیطی را برای سفر فضایی خود از شرکت ویرجین گلکتیک خریداری نموده است. بلیط ها هر کدام ۲۵۰ هزار دلار فروخته شده اند و این شرکت ۸۰ میلیون دلار از فروش و سپرده جمع آوری کرده است.
سی ان ان درباره این پرواز فضایی گزارش داد: ریچارد برانسون نخستین نفری است که سوار موشکی که خودش در هزینه ساخت آن مشارکت داشته، شده است.
واشنگتن پست درباره سفر ریچارد برانسون نوشت: ریچارد برانسون روز یکشنبه یک پرواز جسورانه و طوفانی را به لبه فضا انجام داد.
ایندین اکسپرس در این زمینه نوشت: ریچارد برانسون میلیاردر معروف با موشک خود به فضا رفت.
فاکس نیوز نیز با اشاره به سفر این میلیاردر بریتانیایی نوشت: برانسون قبل از انجام این پرواز فضایی با ایلان ماسک دیدار کرده بود.
نیویورک تایمز نیز با اشاره به این سفر نوشت: میلیاردر ۷۰ ساله انگلیسی و خدمه شرکت ویرجین گلکتیک او با موشک یونتیتی از نیومکزیکو به لبه فضا رفتند و سپس در فرودگاه اسپیس پورت فرود آمدند.
روزنامه دیلی میلی در این زمینه اظهار داشت: سر ریچارد برانسون ۷۰ ساله برنده رقابت فضایی میلیاردرها شد.
یاهو فایننس نیز در این زمینه نوشت: کارآفرین میلیاردر ریچارد برانسون و پنج خدمه شرکت ویرجین گلکتیک او با موفقیت به لبه فضا سفر کردند و برای مدتی بی وزنی را تجربه کردند.
سایت اکانمیک تایمز نیز در این زمینه نوشت: ریچارد برانسون با کمک موشک شرکت خود به فضا رسید و از رقیب میلیاردر خود جف بزوس که چند روز دیگر به فضا خواهد رفت پیشی گرفت.
اما سفر به آن سوی زمین تنها خواسته و هدف میلیاردرهای مطرح جهان نیست چونکه افراد غیرنظامی نیز این رویا را در سر می پرورانند. البته تبدیل این رویا به واقعیت ممکنست توسط برخی مسابقات محقق شود. شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک همچون شرکت هایی است که مسابقاتی را برای پرواز غیرنظامیان به فضا به وجود آورده است. در همین حال، انتظار می رود برنده مسابقه "چه کسی می خواهد فضانورد شود" کانال دیسکاوری نیز در سال ۲۰۲۲ به ایستگاه فضایی بین المللی سفر کند. تا چند روز دیگر "جف بزوس" مدیرعامل آمازون و برادرش مارک و یک مسافر ناشناس که ۲۸ میلیون دلار برای یک صندلی فضاپیمای نیوشپرد بلواوریجین پرداخت کرده و یک فضانورد زن در قالب یک پرواز فضایی توریستی دیگر به فضا خواهند رفت. این پرواز از مرکز بلواوریجین در تگزاس غربی صورت خواهد گرفت و هنگامی که موشک در فاصله ی ۴۷ مایلی قرار بگیرد کپسول حاوی مسافران از آن جدا می شود و فضانوردان به مدت سه دقیقه بی وزنی را تجربه خواهند کرد و سپس کپسول به زمین باز می گردد.




منبع:

1400/04/22
10:25:38
5.0 / 5
1208
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
گروه هوش مصنوعی
iagrp.ir - مالکیت معنوی سایت گروه هوش مصنوعی متعلق به مالکین آن می باشد